jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Sakai Masaaki 堺正章 ( Masaaki Sakai )

NameSakai Masaaki
堺正章
Age73
Star SignLeo
Birthday06 August 1946
Blood TypeA
Height165cm
Weight53kg





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Muri na Renai [2008]
無理な恋愛
Tachiki Shogo (60)
Zou no Hanako [2007]
ゾウのはな子
 
rongu - uedeingu roudo! [2007]
ロング・ウェディングロード!
 
Natsu Kumo Agare [2007]
夏雲あがれ
 
Churasan 4 [2007]
ちゅらさん4
Kohagura Keibun
古波蔵恵文
Kurosagi [2006]
クロサギ
Shimizu Tadayuki
Churasan 3 [2004]
ちゅらさん3
Kohagura Keibun
古波蔵恵文
Churasan 2 [2003]
ちゅらさん2
Kohagura Keibun
古波蔵恵文 (55)
Churasan [2001]
ちゅらさん
Kohagura Keibun
古波蔵恵文
Dareka ga dareka ni koishiteru [1996]
誰かが誰かに恋してる
 
Papa survival [1995]
 
Furuhata Ninzaburo [1994]
古畑任三郎
Nakamura Ukon (epi 2)

Artiste Links (2)
Geinin
Talent Agency

Sans Filtre (English)
All about Masaaki Sakai's new band Sans Filtre, formed in 1999.