jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Shoufukutei Tsurube 笑福亭鶴瓶 ( Tsurube Shoufukutei )

NameShoufukutei Tsurube
笑福亭鶴瓶





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (7)
Asa ga Kita [2015]
あさが来た
Tamari Tomonobu
玉利友信
Hanzawa Naoki [2013]
半沢直樹
Hanzawa Shinnosuke
半沢慎之助
Papadol! [2012]
パパドル!
himself (ep. 2, cameo)
HAPPY [2006]
T_[R
Tiger & Dragon [2005]
タイガー&ドラゴン
Nakatani Ken
組長
Kaikyo wo Wataru Violin [2004]
海峡を渡るバイオリン
 
Furuhata Ninzaburo [1994]
古畑任三郎
Banzuiin Dai (epi 4)