jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Takachi Noboru 高知東生 ( Noboru Takachi )

NameTakachi Noboru
高知東生
Age55
Star SignCapricorn
Birthday22 December 1964
Blood TypeB
Height180cm
Weight67kg
B/W/H93 / 76 / 90





 Search forum for this artiste




Related Artiste(s) (1)
Takashima Reiko 高島礼子Takashima Reiko
高島礼子

Spouse

Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (25)
Kiyoko Ranman [2013]
潔子爛漫
Ninomiya Morimichi
Otenki Onee-san [2013]
お天気お姉さん
Kameoka Takumi
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Ling Mita (ep. 7)
Great Teacher Onizuka 2012 [2012]
グレート ティーチャー オニヅカ
Hashimoto Tetsuo (44)
Utsukushi Rinjin [2011]
美しい隣人
 
Angel Bank ~ Tenshoku Dairinin [2010]
エンゼルバンク
Karakida Rikiya
Koshonin 2 [2009]
交渉人
Hasumi Yoshiki
Yako no Kaidan [2009]
夜光の階段
Sakurada Takeshi
Koshonin [2008]
交渉人
Hasumi Yoshiki
Suronin - Tsukikage Hyogo [2007]
素浪人・月影兵庫
 
Oniyome Nikki 2 [2007]
鬼嫁日記 2
 
Kekkon Dekinai Otoko [2006]
結婚できない男
Kaneda Hiroyuki
金田裕之
Jukunen Rikon [2005]
熟年離婚
 
Magari Kado no Kanojyo [2005]
曲がり角の彼女
谷村 誠
Motto Koi Seyo Otome [2004]
もっと恋セヨ乙女
水川清四郎
Atarashii Kaze [2004]
新しい風
Yamaoka Tetsuya
山岡鉄也 (35)
Anata no Tonari ni Dareka Iru [2003]
あなたの隣に誰かいる
 
Kougen e Irasshai [2003]
高原へいらっしゃい!
Igarashi Toshihiko
五十嵐俊彦 (35)
Tenbatsu ya Kurenai Yami no Shimatsu Jou [2003]
天罰屋 れ 闇 始末帖
Karakuri Ryuji
Nemurenu Yoru Wo Daite [2002]
Honma Hideo
本間秀夫
Soshite, tomodachi [2000]
そして、友だち
 
P.A. (private actress) [1998]
ポライべート?アクトレス
 
Koi no tamerai [1997]
恋のためらい
 
Seiji no mikata [1997]
 
Otoko girai [1994]