jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yamada Natsumi 山田夏海 ( Natsumi Yamada )

NameYamada Natsumi
山田夏海
Age22
Star SignVirgo
Birthday27 August 1997





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (9)
Voice [2009]
ヴォイス
young Kanako
CHANGE [2008]
(ep. 1, 3, 10)
Benkyo Shiteitai! [2007]
勉強していたい!
Ide Kanae
Yonimo Kimyona Monogatari 2006 [2006]
世にも奇妙な物語 15周年の特別編
 
Ooku Dai-ishou [2004]
大奧第一章
young O-Fuku (ep 1)
Itoshi Kimie [2004]
愛し君へ
 
Anata no Tonari ni Dareka Iru [2003]
あなたの隣に誰かいる
Matsumoto Suzu
Tokyo Love Cinema [2003]
東京ラブ・シネマ
 
Message : Kotaba ga Uragitte Iku [2003]