jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Yamashita Rio 山下リオ ( Rio Yamashita )

NameYamashita Rio
山下リオ
Age26
Star SignLibra
Birthday10 October 1992
Blood TypeA
Height164cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (12)
Kokoro ga Pokitto ne [2015]
心がポキッとね
Makino Eriko
牧野江里子
Hakugin Jack [2014]
白銀ジャック
Sei Chioki
SHARK 2 [2014]
Komatsu Ichika
SHARK [2014]
Komatsu Ichika
LIMIT [2013]
リミット
Morishige Arisa
Ghost Mama Sousasen [2012]
ゴーストママ捜査線
Ogawa Kaho (ep. 2)
Kagi no Kakatta Heya [2012]
鍵のかかった部屋
Inagaki Mari [1-kyu] (ep. 3)
Hungry! [2012]
ハングリー!
Takagi Nana
Kaitakushatachi [2012]
開拓者たち
Abe Tomie
HAMMER SESSION! [2010]
ハンマーセッション!
Sakiyama Erika
Welkame [2009]
ウェルかめ
Yamada Maya
Otomen [2009]
オトメン(乙男)
Miyuki (ep. 1)