jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Kobayashi Susumu 小林すすむ ( Susumu Kobayashi )

NameKobayashi Susumu
小林すすむ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (26)
Tobo Bengoshi [2010]
逃亡弁護士
 
Majisuka Gakuen [2010]
マジスカ学園
Kuuki
Untouchable [2009]
アンタッチャブル
Police executive officer (ep. 6)
Shiroi Haru [2009]
白い春
shop manager (ep. 4)
Taiyo to Umi no Kyoshitsu [2008]
太陽と海の教室
Makimura Hajime
Osen [2008]
おせん
the restaurant manager (ep. 6)
Galileo [2007]
ガリレオ
(epi 1)
Sakurasho no Onnatachi [2007]
さくら署の女たち
 
Hanazakari no Kimitachi e [2007]
花ざかりの君たちへ
Yoshioka
Jodan Janai! [2007]
冗談じゃない!
Sasaki
Hana Yori Dango 2 [2007]
花より男子
Makino Haruo
Waraeru Koi wa Shitakunai [2006]
笑える恋はしたくない
 
Dare Yori mo Mama wo Aisu [2006]
誰よりもままを愛す
the grocery employee (epi. 1-2)
Kurosagi [2006]
クロサギ
Kamo
2nd Hausu [2006]
2nd ハウス
 
Hana Yori Dango [2005]
花より男子
Makino Haruo
牧野 晴男
Dragon Zakura [2005]
ドラゴン桜
Teacher Ain Shuutarou
Keishijyou Kanshiki Hon 2004 [2004]
警視庁鑑識班2004
津田亘
Antique [2001]
アンティーク〜西洋骨董洋菓子店
Noma Atsushi
野間 篤史 (43)
Dekichatta Kekkon [2001]
できちゃった結婚
(florist, epi 3)
Kabachitare! [2000]
カバチタレ!
 
Odoru Daisousasen [1997]
踊る大捜査線
 
Long vacation [1996]
ロングバケーション
 
Jinsei wa joujoda [1995]
人生は上々だ
 
Station [1995]
ステイション
 
Otoko girai [1994]