jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Sekiguchi Tomohiro 関口知宏 ( Tomohiro Sekiguchi )

NameSekiguchi Tomohiro
関口知宏
Age47
Star SignCancer
Birthday01 July 1972
Height181cm





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (6)
Dillon ` Unmei no Inu [2006]
ディロン〜運命の犬 (うんめい の いぬ)
 
Mama wa Joisan [2004]
ママは女医さん
早瀬浩介
Renai Hensachi [2002]
恋愛偏差値
Story 1 Sawada Koichiro
沢田耕一郎 (29)
Red [2001]
 
Mariya [2001]
Tomita Kozo
Boy hunt [1998]
ボーイハント
Akimoto Yoshio