jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Takashima Masanobu 高嶋政伸 ( Masanobu Takashima )

NameTakashima Masanobu
高嶋政伸
Age52
Star SignScorpio
Birthday27 October 1966
Blood TypeB





 Search forum for this artiste




Related Artiste(s) (2)
Takashima Masahiro 高嶋政宏Takashima Masahiro
高嶋政宏

Brother
Takashima TadaoTakashima Tadao
Father & Son

Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (39)
Cain to Abel [2016]
カインとアベル
Takada Takayuki
高田貴行 (55)
Sanada Maru [2016]
真田丸
Hojo Ujimasa
北条氏政
DOCTORS Saikyou no Meii 3 [2015]
DOCTORS〜最強の名医〜 3
Moriyama Suguru
Kabuka Bouraku [2014]
株価暴落
Ninohe Tetsuya
Tsuyoki Ari [2014]
強き蟻
Saeki Yoshio (37)
Honey Trap [2013]
ハニー・トラップ
Kobayashi Kyosuke
DOCTORS Saikyou no Meii 2 [2013]
DOCTORS 〜 最強の名医 〜 2
Moriyama Suguru
Saki ~ Mitsuketa. Anata no Kowashikata. [2013]
サキ ~ 見ぃつけた。あなたの壊し方。
Sudo Shigeyuki
DOCTORS Saikyou no Meii [2011]
DOCTORS 最強の名医
 
Ikemen Desu Ne [2011]
美男ですね
Ando Kou
Fuyu no Sakura [2011]
冬のサクラ
 
Wagaya no Rekishi [2010]
わが家の歴史
Itokawa Hideo
Rinjo 2 [2010]
臨場 2
Tachihara Masumi
MR. BRAIN [2009]
Doi Kenzo (ep. 1)
Rinjo [2009]
臨場
Tachihara Masumi
Tenchijin [2009]
天地人
Higuchi Soemon
Danso no Reijin [2008]
男装の麗人
Puyi
Kiken na Aneki [2005]
危険なアネキ
Takeda Ikuo
Kochira Hon Ikegami Sho-5 [2005]
こちら本池上署 5
Shiina Keisuke
椎名啓介
Kochira Hon Ikegami Sho 4 [2004]
こちら本池上署 4
椎名啓介
Batsu Kare [2004]
バツ彼
 
Kochira Hon Ikegami Sho 3 [2004]
こちら本池上署 3
Shiina Keisuke
椎名啓介
Trick 3 [2003]
トリック3
Akaji Youji (epi 5&6)
Kochira Hon Ikegami Sho 2003 [2003]
こちら本池上署
Shiina Keisuke
椎名啓介
Musashi [2003]
武蔵
Yagyu Hyougonosuke
Musashi [2003]
武蔵
Yagyu Hyougonosuke
Kochira Hon Ikegami Sho [2002]
こちら本池上署
 
Shiroi kage [2001]
白い影
坪田鉄平
Bubble [2001]
バブル
 
Hotel 1 [1998]
 
Shinkansen 97 koi monogatari [1997]
?V????'97???
 
Kimi ga jinsei no toki [1997]
君が人生の時
Tsuzuki Shinichi
Hideyoshi [1996]
秀吉
 
Hotel 4 [1995]
 
For you [1995]
小林守男
Double kitchen [1993]
ダブルキッチン
 
Itoko doushi [1992]
いとこ同志
 
Tokai no Mori [1990]
都会の森
 
Shibaura investigation agency [1989]
こちら芝浦探偵社
 

Users who voted for this artiste (4)
1. Space Godzilla
Has a cool smile seems like a nice happy guy. Great actor.
2. photino101
3. TiKiBoo
4. Ikki