jdorama.com Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister  Log inLog in 
Top 100
Top 100
Spring 2017   Summer 2017   Fall 2017   Winter 2018  
Morimoto Leo 森本レオ ( Leo Morimoto )

NameMorimoto Leo
森本レオ





 Search forum for this artiste




Related Videos (0)

Click here to suggest a video for this artiste (YouTube videos only)

Filmography (42)
Samurai Sensei [2015]
サムライせんせい
Saeki Makoto
佐伯真人
Bijo to Danshi [2015]
美女と男子
Namiki Masao
並木昌男
Yami no Bansosha [2015]
闇の伴走者
Yajima Tomoyuki
矢島友之
Mama ga Ikita Akashi [2014]
ママが生きた証
Omori Shiro
Suikyu Yankees [2014]
水球ヤンキース
Principal
Otasukeya Jinpachi [2013]
お助けや☆陳八
Ogawa Soyu (ep. 6)
Propose Kyodai [2011]
プロポーズ兄弟
the voice from above (narrator)
Hachi-One Diver [2008]
ハチワンダイバー
the TV drama director (ep. 11)
CHANGE [2008]
(ep. 4)
Benkyo Shiteitai! [2007]
勉強していたい!
 
Jotei [2007]
女帝
Hojou Terumori
Proposal Daisakusen [2007]
プロポーズ大作戦
Yoshida Takanori
P.S. [Police Station] -Rashoumon- Keishichou Toutosho [2006]
Yumisaka Fumio
Nyokei Kazoku [2005]
女系家族
Yajima Yoshizo
矢島 嘉蔵 (60)
Skyhigh 2 [2004]
スカイハイ2
天野照男 (54)
Kawa, Itsuka Umi e [2003]
川、いつか海へ
 
Trick 3 [2003]
トリック3
Shibakawa Gen (epi 1&2)
Yumemiru Budou [2003]
夢みる葡萄
久三
Boku dake no Madonna [2003]
僕だけのマドンナ
Kuramoto Shoutaro
倉本正太郎
Aibou [2002]
相棒
 
Ai Nante Irane Yo, Natsu [2002]
愛なんていらねえよ、夏
Ueda Takuro
ウエダ タクロー (43)
Shomuni Final [2002]
ショムニ ファイナル/庶務二課
Section Chief-Inoue
井上 課長
Tengoku e no Kaidan [2002]
 
Star no Koi [2001]
スタアの恋
Kinanaka Torao
Ashita wo dakishimete [2000]
明日を抱きしめて
 
Shomuni 2 [2000]
ショムニ 2
Inoue Koji
Renai Sagishi [1999]
恋愛詐欺師
 
Naomi [1999]
ナオミ
 
Jinbe [1998]
じんべえ
三田村 学 (50)
Shomuni [1998]
ショムニ
Inoue Koji
Narita Rikon [1997]
成田離婚
 
Oishii Kankei [1996]
おいしい關係
Mori
Long vacation [1996]
ロングバケーション
Prof Sasaki
Toumei ningen [1996]
 
Only you aisarete [1996]
Sumio's father
Miseinen [1995]
未成年
牛島洋平
Kakeochi no susume [1995]
カケオチのススメ
 
Toki o kakeru shojo [1994]
時をかける少女
 
Chance [1993]
チャンス
 
Houkago [1992]
下課後
 
Ai to iu nano moto ni [1992]
愛という名のもとに
Naomi's Lover
橋爪五郎
Hadaka no Taisho Horoki [1980]
裸の大将放浪記
(SP)

Users who voted for this artiste (4)
1. akito-kun
He adds a unique, distinguished and delightful charm to every drama he acts in :)
2. inessalenin
He's funny, especially in Shomuni!
3. Hikara
his acting is unique...
4. carolinept
good actor